• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
Illustration

Om iFind

"Heart-Core Rekruttering"

Vores ambition er at være din foretrukne partner, når det kommer til rekruttering.Vi stræber efter langsigtede partnerskaber, da vi er nysgerrige på at forstå din virksomhed, din ledelsesstil, det aktuelle job, teamdynamik og dine virksomhedsværdier.
Vi tror på direkte kommunikation, struktur og hårdt arbejde. Enhver kontakt med en potentiel kandidat repræsenterer vi professionelt din virksomhed. Så selv når personen ikke passer til den aktuelle stilling, prioriterer vi at opretholde en så respektfuld proces som muligt, da kandidaten måske er den rette til en fremtidig stilling i din virksomhed.

Vores værdier

IndividualitetDet er vigtigt for os at give alle en personlig oplevelse og for os at forstå kerne i vores kunder. Vi tror på, at personlighed og faglige kompetencer går hånd i hånd, når det kommer til at finde den perfekte kandidat til en virksomhed og den perfekte virksomhed til en kandidat.
Respekt & ÆrlighedVi forbinder virksomheder og mennesker med respekt for deres værdier, kompetencer og unikke kvaliteter og tror på professionel ærlighed i enhver proces og interaktion med både kandidater og virksomheder.
Kvalitet & EffektivitetFor at sikre det bedste match for hver kunde, bruger vi vores mange års erfaring og indsigt til at forfine hver proces, så den bliver så effektiv og grundig som muligt.


Hvem er vi?

Her er vores kerne!

Illustration

Jeanette Stids-Jønsby

Managing Director