• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

We create core connections

  • Rekruttering

  • Konsulentydelser

  • Karriererådgivning

Illustration

iFind ApS

De bedste resultater skabes fra hjertet af din forretning og dine ansatte

Vores ambition er at være din foretrukne partner, når det kommer til rekruttering. Vi går efter langsigtede partnerskaber, og er nysgerrige på at forstå din virksomhed, din lederstil, den aktuelle rolle, og team-dynamikken. Vi tror på direkte kommunikation, struktur og hårdt arbejde.
Ved hver eneste interaktion med en potential kandidat repræsenterer vi professionelt din virksomhed. Det er vigtigt for os at skabe et forløb, der er så respektfuldt som muligt, selv når kandidaten ikke er den rette til stillingen, for det handler om både jeres og vores omdømme.

Hvad vi tilbyder

Rekruttering

Vi rekrutterer primært fra specialist til C-niveau. Vi kan klare de simple rekrutteringer, men vi er også klar på de mere udfordrende opgaver, med rekruttering til positioner, der kræver meget specifikke kvalifikationer.
Vores erfaring har vist, at når vi udfører en grundig kravspecifikation bliver processen mere effektiv og resulterer i en hurtigere rekruttering af de bedste og rigtige kandidater.
Vi stræber efter altid at være professionelle når vi kontakter potentielle kandidater, og vores ambition er at give alle en positiv oplevelse; uanset om det ender ud i en ansættelse eller ej.
I et samarbejde med os vil du modtage ugentlige opdateringer, så du aldrig er i tvivl om, hvor og hvor langt vi er i processen.

Konsulentydelser

Vi tilbyder konsulent ydelser baseret på kundens ønsker og behov. Dette kunne f.eks. være:
- Team profiling & dynamik- Diverse personlighedstest, adfærdstest, kognitive test m.fl.- Forbedring af den generelle kommunikation- Lederrådgivning- Organisations udvikling- Onboarding - Outplacement

Karriererådgivning

Vi kan agere som din sparringspartner, hvis du føler din karriere er gået i stå og du ønsker at tage din karriere til det næste niveau - hvad skal der til, og hvad kan du selv gøre. Vi kan også rådgive dig, hvis du bliver kaldt til mange samtaler, men ikke modtager jobtilbud - f.eks. med hvor og hvordan du med fordel kunne justere og forbedre din præstation.